Gratis verzending vanaf ÔéČ35,-
Betaalbaar deurbeslag
Groot assortiment
Goedkope deurklinken
Uitstekende klantenservice
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

10 Jaar garantie bewegende delen
Op de bewegende delen van alle deurklinken en rozetten van de Eliot, Sofia en Mazovia serie bieden wij 10 jaar garantie. Op alle andere series geldt de wettelijke garantie. Een defect wordt hersteld door nieuw onderdelen of een geheel nieuw product. De verzend- en retourkosten vallen ook onder de garantie. Mocht een product niet meer leverbaar zijn bieden wij de keuze tussen een vergelijkbaar product of terugbetaling van het aankoopbedrag. De 10 jaar garantie voor bewegende delen doet niets af aan de wettelijke garantie

Gratis onderdelen service
Mist u een schroefje, inbusboutje, borgringetje, verloopstukje of andere onderdelen van een deurklink of rozet die u bij ons heeft gekocht? Stuur dan gerust een mailtje, deze onderdelen worden dan gratis nagestuurd.

Omdraaien WC slot
Bij enkele deurklinken met WC slot is het soms nodig om het slot om te draaien. Hiervoor is een borgringtang nodig. Deze kan op verzoek ook gratis worden nagestuurd.

Het omdraaien van de krukken is niet nodig en ook zeer lastig omdat hier een teruslagveer achter zit. Gedemonteerde deurklinken kunnen niet meer worden geretourneerd.